Hydrosilex recharge


275,00 kr395,00 kr

HYDROSILEX RECHARGE är ett keramiskt ytlacksskydd som förstärker och bibehåller ytans utseende och minskar kravet på underhåll.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

HYDROSILEX RECHARGE ger en väldigt hal och glansig yta som är avvisande mot vätskor och andra förorenande sediment i miljön. Rengöring av ytan blir enklare då nedbrytande substanser inte kan fästa lika lätt.

EGENSKAPER: Självrengörande Lotuseffekt, ger mycket hög glans på ytor som är blanka men tillför ingen glans på matta ytor. Vid varje applicering av Hydrosilex byggs ett nytt lager och gör skyddet tjockare och starkare och förstärker dess egenskaper.

SKYDDAR MOT: Föroreningar, UV Strålning samt Oxidering

HYDROSILEX RECHARGE kan appliceras på lackerad yta, ren metall, rostfritt stål, aluminium, glas, plast, trä, sten, marmor, kakel, tegel med mera.

APPLICERING
Slät yta: Spraya ett jämnt och tunt lager på ren och våt yta. Låt verka 1-2 minuter, skölj av ytan ordentligt med rinnande vatten eller högtryck innan det torkar in, spola rikligt . Torka därefter torrt ytan med en mikroduk, handuk eller liknande.
Ojämn yta: Spraya ett jämnt och tunt lager på ytan. Låt den lufttorka. Interiör yta: Spraya ett jämnt och tunt lager på ytan, torka med en mikroduk. Vänta minst en vecka mellan varje applicering.

Mer information

Storlek

1000 ml, 500 ml

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: